Multiples met 10% voor Stichting Vluchteling

Voor de nieuwe multiple: I burned a candle for you,  kijk onderaan deze pagina!

 

 

 

Titel: Actie!, 2019, afmetingen 7,1 x 4,7 x 2 cm, materiaal gips, multiple,

Te koop voor 50,-- euro excl. 4,20 euro verzendkosten.

 

 

Beste bezoeker,

 

In 2018 kwam ik ‘The List’ tegen. Een lijst, waarop alle dode vluchtelingen geregistreerd staan die naar aanleiding van de politieke restricties van de Europese Unie gevonden zijn. 44.764 Mensen staan daar sinds juni 2021 al op. De registratie is gestart in 1993. Gemiddeld is dat 1600 mensen per jaar mensen die de reis naar Europa niet overleven. Ik wil heel graag dat de Europese Unie een menselijk beleid gaat voeren zodat deze lijst niet meer jaarlijks groeit met vele gevonden dode vluchtelingen en immigranten. Ik heb over dit menselijk drama diverse werken gemaakt o.m. voor De Vensterbank en het St­­­edelijk Museum Schiedam getiteld: Don’t look now! (1 en 2)

Ik moet aandacht blijven geven aan deze problematiek, want er verandert nog steeds niets aan de situatie. Daar heb ik uw hulp bij nodig. Ik wil mede door middel van deze ‘gebrande kaars’ aan iedere overleden vluchteling een stem geven. En met 10% van de opbrengst wil ik de vluchtelingen die de reis wel hebben overleefd ondersteunen naast dat ik dus blijvend aandacht wil vragen voor deze problematiek tot de politiek beslissingen neemt en haar beleid aanpast naar menselijke waarden. Tot die tijd heb ik besloten vuistjes te blijven maken. Eén voor één. U ontvangt hierbij tevens één pagina van ‘The List’ waarmee uw ‘vuistje’ kan opdragen aan één van de overledenen.

Van de opbrengst doneer ik 10% aan Stichting Vluchteling

 

Warme groet,

 

Robin Kolleman

 

 

 

Inmiddels heb ik een tweede multiple gemaakt: I burned a candle for you

Formaat A4, gebrand in Japans Ino-shi papier

 

 

Ook deze multiple kunt u  bestellen voor 50 euro zonder verzendkosten of voor 54,20 inclusief verzendkosten.

Laat me dat graag weten via kolleman@gmx.com en laat ook daar graag uw adresagegevens achter.

Dan stuur ik u een tikkie. Ook als u op een andere manier betalen wil. Met 10% van de opbrengst steun ik de vluchtelingen die de reis wel hebben overleefd, naast dat ik dus blijvend aandacht wil vragen voor deze problematiek tot de politiek beslissingen neemt en haar beleid aanpast naar menselijke waarden.

U ontvangt bij de kaars ook een pagina van The List waarmee u deze kan opdragen aan één van de overledenen. Ook van de opbrengst van : I burned a candle for you doneer ik 10 % aan Stichting Vluchteling.